Zoeken

Lotus waxinehouders (18)

De Lotus is het symbool van transformatie van duisternis naar licht, van onwetendheid naar inzicht en weten, naar vrede en sereniteit. De symboliek wordt ontleend aan het feit dat de lotus zijn wortels in de modder heeft, maar zijn wonderschonen bloem na

Filters

Lotus waxinehouders
De Lotus is het symbool van transformatie van duisternis naar licht, van onwetendheid naar inzicht en weten, naar vrede en sereniteit.  De symboliek wordt ontleend aan het feit dat de lotus zijn wortels in de modder heeft, maar zijn wonderschonen bloem naar het licht keert.
 
De lotus sfeerlichten symboliseren deze kwaliteiten en ook de zeven voornaamste energiecentra in het menselijk lichaam (chakra's). Als de chakra's in harmonie zijn vormt zich een regenboog lichaam. De kleur wit komt in alle chakra's voor en staat voor zuiverheid, reinheid.
 
De invloed van kleuren op de mens:
Chakra 7: Violet - Werkt kalmerend op lichaam en geest. Versterkt doelgerichtheid en waardigheid                                                            
Chakra 6: Indigo - Rustgevend en verzachtend. Helpt bij het afgaan op onze intuïtie. De kleur van hogere kennis en inzicht.                
Chakra 5: Blauw - Kalmerend, ontspannend en genezend. Ook de kleur die hoort bij communicatie.                                                         
Chakra 4: Groen - Balancerend en harmoniserend. Stimuleert liefde, verdraagzaamheid en begrip.                                                          
Chakra 3: Geel - Stimuleert mentale activiteit en gevoelens van (zelf) vertrouwen. Helpt bij studeren, want je blijft er alert bij.               
Chakra 2: Oranje - Verwarmend en energie gevend. Kan de creativiteit stimuleren. Oranje is ook de kleur van plezier en gezelligheid.                                                                                                                                                                                                                    Chakra 1: Rood - Geeft extra energie, prikkelt de emoties. Stimuleert de spijsvertering.
 
Over Capiz schelpen:
Deze worden gemaakt van de buitenste laag van een zee weekdier, waarvan de wetenschappelijke naam placuna placenta is, ook wel de venster-oester genoemd. De Capiz schelpen uit de Filippijnen heten zo omdat ze oorspronkelijk gevangen werden uit de ondiepe kustwateren bij de stad Capiz, op het eiland Panay. Eenmaal goed schoongemaakt zijn deze schelpen van nature doorzichtig, en als ze geschilderd zijn geven ze met een lichtje erin een bijzonder fraai kleurenspel.
 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »