Zoeken

Kristal (12)

Kristal is gemaakt van glas dat loodoxide bevat. Hiervan worden diverse gebruiksvoorwerpen en accessoires gemaakt, zoals waterglazen, wijnglazen, fotolijstjes, schalen en kroonluchters. Door het te slijpen worden de accessoires van kristal extra mooi. Kri

Kristal
Kristal is gemaakt van glas dat loodoxide bevat. Hiervan worden diverse gebruiksvoorwerpen en accessoires gemaakt, zoals waterglazen, wijnglazen, fotolijstjes, schalen en kroonluchters. Door het te slijpen worden de accessoires van kristal extra mooi. Kristal heeft een luxere uitstraling dan gewoon glas en daardoor ook een hogere prijs.
 
In onze webwinkel vind je een groot assortiment voorwerpen van kristal. Denk aan mooie kristallen dierenbeeldjes, maar ook kristallen bollen en kleurrijke prisma's van kristal. Bijzonder zijn de kristalblokken met een engeltje, yin yang teken of een andere afbeelding erin. Ze worden verpakt in een mooi geschenkdoosje en zijn daardoor zeer geschikt om als cadeau te geven. Kristal is een tijdloos product dat haar schoonheid behoudt. Het past dan ook in elk interieur.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »