Zoeken

Programma - Spirituele en welzijn beurs 11 oktober 2020

Lieve Collega’s,

Na 4 jaar afwezigheid hebben wij afgelopen oktober weer een geslaagde spirituele en welzijnsbeurs in Kerkdriel mogen organiseren.

Met 25+ standhouders en meer dan 120 bezoekers mogen wij terugkijken op een liefdevolle, energieke en vooral positieve dag vol verbinding.

Graag willen we jullie dan ook uitnodigen om deel te nemen aan onze beurs op 1 oktober 2020. De bezoekerstijd is van 11.00-17.00

 

We willen net zoals op voorgaande beurzen, een mooie diversiteit van disciplines en aanbod van producten en diensten aan onze bezoekers tonen. Daarnaast willen we proberen om spiritualiteit in de breedste zin van het woord te tonen, maar ook persoonlijke ontwikkeling en de verzorging van innerlijk en uiterlijke mens. Wel proberen wij altijd zo dicht mogelijk bij een natuurlijke basis te blijven. Zo willen we dat onze deelnemers eerlijk, liefdevol & positief zijn.

Wat we erg belangrijk vinden is dat er geen onderlinge concurrentiestrijd is. Iedereen staat met hetzelfde prachtige doel om onze bezoekers te laten zien wat er allemaal in de spirituele, natuurlijke en (alternatieve) gezondheid/ wereld is.

 

Wilt u graag meer informatie over onze stand, prijzen en werkwijze kijkt u op: Algemene informatie

Stand prijzen en boeken: Deelnemen aan de beurzen van Ariadne Healing

 

 

Daarnaast hebben we ook twee andere mooie aanbiedingen die we u mogen doen:

 

Het Spiritueel ondernemers interview: Een interview op onze sites, nieuwsbrief (2x een vermelding) en social media kanalen (4x een vermelding) , wat een jaar blijft staan inclusief een link naar uw site. Dit interview is nu tot 31-12-2019 met een prachtige korting van 23% te verkrijgen. Nu 50 euro voor een heel jaar extra promotie.

Ik heb momenteel nog 7 plekjes over:  Boek snel uw interview en kom dit jaar nog online te staan tot 31-12-2020.

 

We hebben 2 prachtige voorbeelden: 

Thee van Isa

Newlife coaching Amsterdam

 

Verkoper worden op het spiritueel shopping centrum, het zusje van de spirituele webwinkel.

Vol trots wil ik het volgende met uw delen!

Vanaf januari 2020 zal de Spirituele Webwinkel er een zusje bij krijgen, een spiritueel online winkelplatform!

Op dit spiritueel online winkelplatform kunt u uw spirituele producten verkopen.
Regelmatig word ik door andere spirituele ondernemers benadert met de vraag of ik hun producten wil verkopen op mijn Spirituele Webwinkel: https://www.spirituelewebwinkel.nl.
Zo is bij mij het idee ontstaan om een spiritueel online winkelplatform op te richten. Het spiritueel online winkelplatform zal het Spiritueel-Shoppingcentrum gaan heetten.

Als online winkelplatform ‘’Spiritueel-Shoppingcentrum’’ wil ik samen met andere (spirituele) ondernemers in Nederland en België duurzame, eerlijke en natuurlijke producten samen onder 1 dak aan de klant aanbieden, met de meest interessante prijzen.

Samen ondernemen, samen onder 1 dak!

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Uw product(en) krijgen via de website een groter bereik
  • U zult dit merken aan uw website bezoekers en verkopen
  • Wij promoten regelmatig uw product(en) op onze social mediakanalen.
  • Wij hebben een groot bereik van klanten in Nederland en België
  • U betaalt slechts de kosten van 25 euro excl. btw per jaar om op de website van Spiritueel-Shoppingcentrum te staan (hiervan onderhouden wij o.a. de website)
  • U betaalt slechts 8% fee van het verkochte product aan het Spiritueel-Shoppingcentrum. Hiervan kunnen wij de overige kosten, zoals geautomatiseerde administratie en advertenties bekostigen.
  • U betaalt alleen de fee over producten die u daadwerkelijk verkoopt
  • Door gratis verzending aan te bieden, zal een klant eerder iets kopen (de verzendkosten verwerkt u in de verkoopprijs)
  • En met uw deelname aan deze site helpt u Trees for All, wij worden met dit platform bedrijfspartner en kunnen zo de beplanting van minimaal 80 bomen jaarlijks bekostigen.


Waarom verkopen via het Spiritueel Shoppingscentrum?

Het onder de aandacht brengen van uw product bij onze klanten vergroot de kans dat uw merk ontdekt wordt. Vaste klanten kennen onze Spirituele Webwinkel al en voelen zich er veilig als ze er een aankoop doen. Een onlangs uitgevoerd onderzoek toont aan dat het winkelen op verkoopsites de loyaliteit onder klanten vergroot en dat het gemiddelde bedrag dat ze uitgeven hoger wordt. U mag dan volledige zeggenschap hebben over de creativiteit en functionaliteit van uw eigen product, maar als u het Spiritueel Shoppingcentrum toevoegt, is de kans dat er meer verkeer naar uw website ontstaat aanzienlijk groter. U hebt namelijk een extra medium tot uw beschikking waardoor de kans groter wordt dat u opvalt.

Graag wil ik u als mede ondernemer van de spirituele wereld voor dit winkelplatform Spiritueel- Shoppingcentrum uitnodigen!

Ik ben benieuwd of u interesse heeft in dit concept met uw bedrijf en uw producten? En of u hier meer over wilt weten!

Mocht u naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, stel ze gerust!

Als u geïnteresseerd bent, hoor ik dit graag van u en ontvangt u van mij een 2e e-mail met alle verdere informatie en uitleg etc.

 

Wilt u ons laten weten of u interesse heeft in deelname aan onze beurs, het spiritueel ondernemers interview en/of om verkoper te worden op het spiritueel shopping centrum?

 

Warme groet,

Anne Meeldijk

www.spirituelewebwinkel.nl

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »